Hosting, website en email in een. Dus een totaalpakket. Aantal pagina's onbeperkt. Ik breng uw website tot leven met foto's, video's, formulieren en nog veel meer. De website werkt op verschillende devices, zoals computers, telefoons en tablets. Dus overal oproepbaar.

U heeft een domeinnaam gekozen? Ik check voor u of een domeinnaam nog vrij is. Wanneer u een oude website wilt laten verhuizen, kan ik dit ook voor u verzorgen. Na het verhuizen, zal ik voor u de website opnieuw naar uw wensen gaan opbouwen. Zo heeft u weer een nieuwe frisse site!

Met veel plezier maak ik websites, een aantal daarvan kunt u op deze website vinden. De sites die ik maak, probeer ik altijd naar de wens van de klant te doen. Soms is er iets niet mogelijk, maar dan probeer ik altijd met u samen voor een andere oplossing te zorgen.

Mocht u ook visitekaartjes en flyers willen, dan kan ik dit ook voor u maken. Het advies is om eerst de website te bouwen en wanneer deze is goedgekeurd door u, dan de visitekaartjes te ontwerpen, we kunnen dan in dezelfde stijl blijven en dat is wel zo professioneel